Gdje se nalazite:   Početna Novosti CISEx - Croatian Independent Software Exporters

03.06.2011

CISEx - Croatian Independent Software Exporters

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera - (Croatian Independent Software Exporters - CISEx) okuplja hrvatske proizvođače softvera koji nastupaju na internacionalnom tržištu.

Udruga je osnovana u početkom 2011. godine, a u travnju 2011. pokrenut je i web portal udruge na adresi www.exportboomers.com.

MIT Software je član CISEx udruge i ovim putem želimo pozvati ostale IT tvrtke da se pridruže radu CISEx-a.
Kroz udrugu, njen portal i zajedničke sastanke sa ostalim članovima, dobivamo široke mogućnosti otvaranja suradnji sa ostalim članovima, razmjene iskustava i ugodna druženja sa kolegama iz struke.

Osnovne djelatnosti udruge su razvoj platformi i modela suradnje izvoznika softvera i svih pratećih industrija, promocija industrije i članova udruge, razvoj programa edukacije za članove, razvoj programa suradnje s komplementarnim udrugama, znanstvenim, državnim i međunarodnim organizacijama, poticanje programa investicija u softversku industriju, sudjelovanje u izdavačkim projektima, organizacija stručnih skupova, razvoj programa suradnje s akademskom zajednicom, razvoj programa zapošljavanja i društveno korisni projekti.

Naš tim i kvalitetan interni proces razvoja softvera razlog su zbog kojeg vam možemo ponuditi stabilne, u praksi dokazane programe s osiguranim daljnjim razvojem, podrškom i prilagodbom vašem poslovanju i zakonu. Imamo ISO 9001:2015 certifikat kao dokaz.

MIT Software autorizirani je partner vodećih svjetskih tvrtki za razvoj poslovnog softvera: Oracle, Microsoft, Strategy Companion.