Gdje se nalazite:   Početna Novosti Izmjene Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom

11.07.2017

Izmjene Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom

Od 1. srpnja 2017. godine, poslovne prostore potrebno je prijaviti i registrirati putem servisa ePorezna.

Od 1. srpnja 2017. godine, sukladno Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN115/16), svi obveznici fiskalizacije moraju dostavljati podatke o poslovnim prostorima i prijavljivati podatke o proizvođaču poslovnog rješenja isključivo putem portala Porezne uprave ePorezna. Registracija poslovnih prostora mora se obaviti do 31. srpnja. Postojeći korisnici koji su registrirali poslovne prostore prije 1. srpnja također moraju iznova potvrditi poslovne prostore na portalu ePorezna. Ako nemate svoj profil na tom portalu, morate ispuniti obrazac i dostaviti ga u nadležnu ispostavu Porezne uprave.

Detalji o promjenama koje donose nove izmjene zakona nalaze se ovdje.

Upute za prijavu podataka na servis ePorezna

Naš tim i kvalitetan interni proces razvoja softvera razlog su zbog kojeg vam možemo ponuditi stabilne, u praksi dokazane programe s osiguranim daljnjim razvojem, podrškom i prilagodbom vašem poslovanju i zakonu. Imamo ISO 9001:2015 certifikat kao dokaz.

MIT Software autorizirani je partner vodećih svjetskih tvrtki za razvoj poslovnog softvera: Oracle, Microsoft, Strategy Companion.