Gdje se nalazite:   Početna Novosti Prvo craft pivo u Hrvatskoj

11.05.2014

Prvo craft pivo u Hrvatskoj

Naš dragi korisnik, tvrtka Nova runda, u lipnju iz vlastite proizvodnje izbacuje na tržište prvo craft pivo u Hrvatskoj. Tijekom svibnja u tijeku je njihova crowdfunding kampanja s kojom skupljaju sredstva za projekt.
Predlažemo da pročitate njihov projekt kao primjer odlično pripremljenog crowdfunding projekta.

Crowdfunding je oblik skupljanja sredstava za financiranje novog projekta iz dobrovoljnih priloga većeg broja ljudi (eng. crowd).

Nema potrebe da mi prepričavamo interesantnu priču Nove runde kada su dečki to vrhunski odradili u svojoj kampanji. Pogledajte njihov promo video i pročitajte tekst kampanje, sigurni smo da će vas zaraziti njihov entuzijazam, možda i sami dobijete dodatne ideje ili motive u vašim budućim projektima?

Nova runda će naravno cijeniti svaki vaš eventualni doprinos kampanji.

Naš tim i kvalitetan interni proces razvoja softvera razlog su zbog kojeg vam možemo ponuditi stabilne, u praksi dokazane programe s osiguranim daljnjim razvojem, podrškom i prilagodbom vašem poslovanju i zakonu. Imamo ISO 9001:2015 certifikat kao dokaz.

MIT Software autorizirani je partner vodećih svjetskih tvrtki za razvoj poslovnog softvera: Oracle, Microsoft, Strategy Companion.