Gdje se nalazite:   Početna Industrije Projektiranje

Projektiranje

Imate li točan izračun ukupnih troškova za svaki vaš radni nalog?
Praćenje svih troškova radnog naloga (vrijeme rada, materijal, putni nalozi, kooperanti, potrošni materijal itd..) može se uspostaviti jednostavnije nego što mislite.

Znate li na kojim projektima ste na gubitku i zašto?
Donosite li poslovne odluke na osnovu pokazatelja uspješnosti svakog dosadašnjeg proizvodnog projekta?

Projektni modul u okviru MIT ProSale sustava namijenjen trvrtkama za organizaciju, automatizaciju i praćenje projektnog procesa.

Poslovanje se prati po projektima, radnim nalozima i stavkama projekta. Stavke projekte sadrže terminske međuveze i prikazuju se na Gantogramu.U sustavu se evidentira rad djelatnika po stavkama projekta te svi ostali troškovi koji utječu na financijsku uspješnost projekta.

MIT BMS kontinuirano širi mogućnosti svojih rješenja za cjelokupni poslovni proces  projektno-inženjerskih tvrtki s ciljevima:

  • ažurnog praćenja i unapređenja prodajnih i postprodajnih aktivnosti
  • automatizacije dobavljačkog lanca nabave
  • centraliziranog uvida u sve poslovne operacije projekata radi bržeg donošenja odluka i djelovanja u dinamičnim i promjenjivim uvjetima tržišta
  • identifikacije “uskih grla“ projekata
  • analize uspješnosti projekta, usporedba realizacije s planiranim troškovnikom projekta koji se definira prije početka projekta

Svi projektni procesi integrirani su s pripadajućim automatskim knjiženjima u glavnoj knjizi računovodstvenog modula MIT FinAcc ili se mogu integrirati s drugim ERP sustavima.

Vezani linkovi:
Prednosti MIT BMS ERP-a

Naš tim i kvalitetan interni proces razvoja softvera razlog su zbog kojeg vam možemo ponuditi stabilne, u praksi dokazane programe s osiguranim daljnjim razvojem, podrškom i prilagodbom vašem poslovanju i zakonu. Imamo ISO 9001:2015 certifikat kao dokaz.

MIT Software autorizirani je partner vodećih svjetskih tvrtki za razvoj poslovnog softvera: Oracle, Microsoft, Strategy Companion.