Gdje se nalazite:   Početna O nama

MIT Software

O nama


Od osnutka 1990. godine do danas MIT Software je izgradio svoje prepoznatljivo mjesto na području projektiranja i razvoja integriranih informacijskih sustava u Hrvatskoj i regiji.

Koristeći najsuvremenije tehnologije kreiramo i implementiramo integrirana rješenja koja osiguravaju informatičku podršku različitim poslovnim procesima, kao i podršku za efikasan management i odlučivanje.

Našim korisnicima nudimo konzultativnu pomoć prije kupnje licenci, instalaciju vlastitog i sistemskog softvera, obuku i implementaciju, naknadnu podršku i konzultacije.

Naše glavne prednosti su usmjerenost na poslovnu strategiju klijenta i razumijevanje poslovnih procesa, te stručnost i iskustvo naših djelatnika. S ciljem poboljšanja unutarnje organizacije radi unapređenja kvaliteta naših usluga, početkom 2006. godine uspješno smo certificirali naše poslovanje u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2000 sustava kvalitete.

Naši ciljevi


Zadovoljan korisnik naših softverskih produkata i usluga osnovni je naš cilj.

Naši produkti moraju pratiti zadnje informatičke trendove, omogućiti korisnicima stabilan i brzi operativni rad te ponuditi kvalitetnu i ažurnu podršku donošenju poslovnih odluka korisnika.

Naši konzultanti moraju kompetentno poznavati poslovna područja u kojima radi korisnik.

Koliko smo uspješni u tim ciljevima? Upitajte naše korisnike.

Naši produkti i usluge


Naše MIT BMS integrirano ERP programsko rješenje prati poslovanje i specifičnosti veleprodajnih, maloprodajnihproizvodnih i projektnih tvrtki.

Kao regionalni partner tvrtke Strategy Companion implementiramo kompleksna Business Intelligence rješenja služeći se najnovijim dostupnim tehnologijama i alatima na BI poslovnom području.

Od ostalih naših vlastitih programskih rješenja posebno bi izdvojili MIT DMS (Dealers Management System) i MIT IMS (Importer Management System), integrirane programske pakete koji pokrivaju cjelokupno poslovanje uvoznika, trgovaca i servisera vozila.

Navedene pakete, među ostalim korisnicima, izabrala je i koristi najveća mreža trgovaca i servisera vozila u Hrvatskoj (VW, Audi, SEAT, Škoda i Porsche).

Pogledajte kratku prezentaciju MIT Software-a u 15 slajdova ili nas kontaktirajte za sve dodatne informacije.

Kada ste već pročitali cijeli ovaj O nama tekst, molimo vas i da popratite naš novopokrenuti Twitter račun. Trudit ćemo se da vas preko Twitter kanala dnevno obavještavamo o zanimljivostima u IT svijetu.

Podaci o tvrtki


Prema zakonskoj obvezi o dostupnosti podataka o trgovačkom društvu na web stranicama (Narodne novine br.: 107 od 19.10.2007.), svoje podatke navodimo u nastavku.

MIT SOFTWARE d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge sa sjedištem u Zagrebu, Podgradski odvojak 6, upisan u registarski uložak Trgovačkog suda u Zagrebu s matičnim brojem subjekta upisa (MBS) 080032910.

Račun imamo otvoren kod Zagrebačke banke d.d. s IBAN-om broj HR7123600001101287913.

Iznos temeljnog kapitala društva je 1.193.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Član Uprave: Krešimir Zorić

Naš tim i kvalitetan interni proces razvoja softvera razlog su zbog kojeg vam možemo ponuditi stabilne, u praksi dokazane programe s osiguranim daljnjim razvojem, podrškom i prilagodbom vašem poslovanju i zakonu. Imamo ISO 9001:2015 certifikat kao dokaz.

MIT Software autorizirani je partner vodećih svjetskih tvrtki za razvoj poslovnog softvera: Oracle, Microsoft, Strategy Companion.