MIT Software

O nama

Od osnutka 1990. godine do danas MIT Software je izgradio svoje prepoznatljivo mjesto na području projektiranja i razvoja integriranih informacijskih sustava u Hrvatskoj i regiji.

Koristeći najsuvremenije tehnologije kreiramo i implementiramo integrirana rješenja koja osiguravaju informatičku podršku različitim poslovnim procesima, kao i podršku za efikasan management i odlučivanje.

Našim korisnicima nudimo konzultativnu pomoć prije kupnje licenci, instalaciju vlastitog i sistemskog softvera, obuku i implementaciju, naknadnu podršku i konzultacije.

Naše glavne prednosti su usmjerenost na poslovnu strategiju klijenta i razumijevanje poslovnih procesa, te stručnost i iskustvo naših djelatnika. S ciljem poboljšanja unutarnje organizacije radi unapređenja kvaliteta naših usluga, početkom 2006. godine uspješno smo certificirali naše poslovanje u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2000 sustava kvalitete.

Naši ciljevi

Zadovoljan korisnik naših softverskih produkata i usluga osnovni je naš cilj.

Naši produkti moraju pratiti zadnje informatičke trendove, omogućiti korisnicima stabilan i brzi operativni rad te ponuditi kvalitetnu i ažurnu podršku donošenju poslovnih odluka korisnika.

Naši konzultanti moraju kompetentno poznavati poslovna područja u kojima radi korisnik.

Koliko smo uspješni u tim ciljevima? Upitajte naše korisnike.

Naši produkti i usluge

Naše MIT BMS integrirano ERP programsko rješenje prati poslovanje i specifičnosti veleprodajnih, maloprodajnihproizvodnih i projektnih tvrtki.

Kao regionalni partner tvrtke Strategy Companion implementiramo kompleksna Business Intelligence rješenja služeći se najnovijim dostupnim tehnologijama i alatima na BI poslovnom području.

Podaci o tvrtki

Prema zakonskoj obvezi o dostupnosti podataka o trgovačkom društvu na web stranicama (Narodne novine br.: 107 od 19.10.2007.), svoje podatke navodimo u nastavku.

MIT SOFTWARE d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge sa sjedištem u Zagrebu, Podgradski odvojak 6, OIB 51231601739, upisan u registarski uložak Trgovačkog suda u Zagrebu s matičnim brojem subjekta upisa (MBS) 080032910.

Račun imamo otvoren kod Zagrebačke banke d.d. s IBAN-om broj HR7123600001101287913.

Iznos temeljnog kapitala društva je 1.193.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Član Uprave: Krešimir Zorić