MIT eOdobravanje

Što je MIT eOdobravanje? Samostalna web aplikacija koju možete konfigurirati i koristiti za automatizaciju različitih procesa odobravanja u vašoj tvrtki.

Neki primjeri primjene? Npr. odobravanje troška ulaznog računa. Ili odobravanje isplate sa žiro računa. Ili interni zahtjevi za nabavom. Odnosno svi događaji gdje vam je potrebna kontrola i odobravanje unutar organizacije mogu se implementirati u ovoj aplikaciji.

Na koji način se unosi dokument koji se odobrava? Može biti implementirana forma za unos dokumenta kroz web sučelje aplikacije ili za se pojedine tipove dokumenta koristi integracija sa ERP sustavom (npr. odobrenje troška ulaznog računa koji se zaprimaju kroz urudžbeni zapisnik unutar ERP-a).

Kako se definira hijerarhija i workflow odobravanja? eOdobravanje sadrži vrlo konfigurabilan sustav postavljanja workflowa odobravanja dokumenata, isti koji se koristi i u HR Portalu. Vaša tvrtka podjeli se na lokacijske jedinice i organizacijske jedinice (odjele). Unutar svakog tog segmenta definiraju se razine odobravanja koje mogu biti različite za pojedini tip dokumenta. U dosadašnjoj praksi nismo naišli na izuzetak koji nismo uspjeli pokriti sa našim sustavom konfiguracije workflow-a.

Kako management tvrtke zna za da neki zahtjev čeka na njegovo odobrenje? Stiže im automatska email notifikacija.

Može li se odobravati zahtjeve sa smarthphone-a? Naravno.

Kako je nastalo MIT eOdobravanje: Kod većeg broja korisnika implementirali smo naš modul HR Portal koji sadrži elektroničko odobravanje zahtjeva za godišnji odmor te elektronički potpis dokumenata poput platnih lista. Korisnicima se to svidjelo pa je većina od njih tražila mogu li takav način odobravanja primijeniti i za neke druge procese u svojoj tvrtki (zaprimanje ulaznih računa, puštanje isplata, troškovi itd.)? Odgovor je bio da tada ne mogu jer je HR Portal isključivo produkt za ljudske resurse, ali smo na istoj platformu razvili MIT eOdobravanje koje se može koristiti za automatizaciju bilo kakvih poslovnih procese odobravanja u tvrtki.

Što je s integracijom sa MIT BMS-om? To je naravno što smo implementirali, pojedini dokumenti iz MIT BMS-a mogu se vezati na MIT eOdobravanje i na taj način management može kontrolirati da ništa ne prođe bez odobrenja djelatnika odgovornog za svoj odjel ili grupu. Primjer takve implementacije je odobravanje isplata gdje se priprema isplate koja je upisana u MIT BMS ERP mora prvo odobriti u eOdobravanju od strane voditelja odjela i managera prije nego se isplata provede prema dobavljaču.

Kontaktirajte nas za demo verziju, prezentaciju ili ponudu.