Prednosti MIT BMS ERP-a

Kad krenete u potragu za novim ERP rješenjem za vašu tvrtku ubrzo uvidite da taj zadatak nije nimalo jednostavan kao što je na početku izgledao. Kako iz ponude na tržištu odabrati pravi izbor? Što ako vaša tvrtka kasnije ne bude zadovoljna s odabranim ERP-om? Što ako vaša tvrtka brzo preraste mogućnosti ERP-a? Što ako se izvođač postavi nefleksibilno i ne želi provesti tražene naknadne prilagodbe? Puno je takvih pitanja, a svjesni ste da je jednom uvedeni ERP mukotrpno kasnije zamijeniti drugim tako da ne smijete pogriješiti u odabiru.

Da bismo vam pomogli u odluci, u ovom članku pokušat ćemo argumentirati razloge zbog kojih smatramo da je MIT BMS i naša tvrtka izbor kojem možete vjerovati.

Prije nego krenemo detaljnije objašnjavati različite aspekte koje treba imati na umu kod odabira ERP-a, sažet ćemo pet glavnih karakteristika koje vaš odabir mora ispuniti: iskustvo, fleksibilnost, praćenje trendova, dostupnost i pouzdanost. U tablici ocijenili smo sami sebe po tih pet karakteristika.

KarakteristikaNaš pristup je
(mi smo)
Kako to dokazujemo
IskustvoKompetentniLista naših klijenata i završenih projekata, 30 godine rada MIT Software-a.
FleksibilnostPrilagodljiviIndividualni pristup i prilagodba svakom korisniku, mi smo hrvatska tvrtka s vlastitim proizvodom.
Praćenje
trendova
HipsteriNaši produkti prate tehnološke trendove, među prvima na našem tržištu nudili smo ERP u cloudu,
razvijamo native aplikacije za smartphone.
DostupnostPristupačniCijena MIT BMS ERP-a i mogućnosti najma umjesto jednokratne kupnje čine naš proizvod široko dostupnim.
PouzdanostOrganiziraniRadimo po ISO 9001 politici kvalitete punih devet godina. Zaseban odjel radi isključivo podršku
korisnicima tako da vam je podrška dostupna uvijek kada vam je potrebna.

Prilično lijepo smo se ocijenili? U tekstu u nastavku po različitim temama objasnit ćemo zašto smo si dali ovako visoke ocjene.

Kontinuirana nadogradnja programa s novim cjelinama


Niti jedan ERP nikada nije kompletan, uvijek ima prostora za proširenjima i novim funkcionalnostima.

Mi sve zahtjeve i prijedloge postojećih korisnika koje smatramo korisnima za ukupni sustav nadograđujemo u našem razvojnom trošku i kroz nove verzije one postaju dostupne svim našim korisnicima.

MIT BMS redovito dobiva razne nove mogućnosti, tako smo npr. omogućili svim našim korisnicima novi integrirani Document Management koji je dostupan u cijelom MIT BMS-u (vezivanje skeniranih dokumenta ili emailova uz bilo koji ERP događaj).

Praćenje zakonskih izmjena i brzina reakcije na njih


Sigurno ste svjesni da se u našem zakonodavnom sustavu i propisima poslovanja promjene nažalost često događaju “preko noći” i bez prethodne najave. Nažalost kontinuirano se događa i da je novi zakon već na snazi, a njegovo tumačenje se razlikuje između pojedinih institucija. MIT BMS je domaće ERP rješenje razvijano u cijelosti u našem vlastitom razvoju što nam daje mogućnosti da također “preko noći” pratimo zakonske promjene bez nekakvog slanja zahtjeva za izmjenom vanjskim programerima.

Oracle baza podataka


Oracle baza podataka na kojoj više od 10 godina gradimo naš ERP omogućuje MIT BMS sustavu iznimnu pouzdanost i skalabilnost. MIT BMS može koristiti i osnovne verzije Oracle baze počevši od besplatne verzije Oracle XE (limit do 11 GB podataka i 1 GB memorije) koja zadovoljava potrebe većine malih i srednjih firmi. Za zahtjevnije korisnike jednostavno je nadograditi bazu na komercijalnu verziju Oracle Standard. S obzirom na to da je MIT BMS ERP sustav registriran od strane Oracle-a u mogućnosti smo zahtjevnijim korisnicima ponuditi ASFU Oracle licencu (za korištenje uz MIT BMS) po duplo nižim cijenama od redovnih.

Naša ekspertiza u radu s Oracle bazom i MIT BMS specijalizacija za Oracle od prvog dana razvoja daje svim našim korisnicima prednost pouzdanog Oracle sustava uz nikakav ili minimalan dodatan trošak.

Opcija najma licenci s mogućnosti otkupa u prvoj godini


Ovaj model prodaje omogućuje novim korisnicima niski početni trošak projekta uvođenja ERP-a i daje prednosti po kojima smo jedinstveni na našem tržištu.

U toku prve godine najma korisnik ima mogućnost otkupa licence s time da mu se cijena otkupa umanjuje za do tada plaćeni najam.

Nove korisnike ne vežemo nikakvim višegodišnjim ugovorom o najmu jer smo sigurni u kvalitetu našeg rješenja.

Poslovna Inteligencija


MIT BMS ERP uvijek možete nadograditi BI sustavom (poslovna inteligencija) za definiciju KPI-eva, vizualizaciju rezultata i postavljanje dashborda (upravljačke ploče). Dakle, kada vaša tvrtka bude na razini da će joj ovakav segment praćenja poslovanja biti potreban, mi ćemo vas moći pratiti.

Vanjski pristup MIT BMS sustavu


U današnje vrijeme široke dostupnosti Internet veza (ADSL, WIFI, mobilni Internet) i dinamičnih potreba poslovanja, nužnost je da su informacije iz ERP-a dostupne u bilo kojem trenutku: na terenu, na putovanju, prilikom sastanka s poslovnim partnerima ili prezentacije.

Dosljedna razvojna filozofija MIT BMS-a omogućuje korištenje sustava i kroz usku Internet infrastrukturu, na primjer i uz mobilni internet na području koje nije pokriveno 3G mrežom.

Izuzetno jednostavno tehničko konfiguriranje vanjskog pristupa do MIT BMS-a daje našim korisnicima da i kroz jednostavnu Internet infrastrukturu u svojoj centrali (npr. standardni ADSL, bez VPN-a) omoguće dostupnost do MIT BMS-a svim svojim djelatnicima na terenu ili od kuće.

Jednostavna distribucija MIT BMS-a


MIT BMS troslojna arhitektura omogućuje jednostavnu instalaciju i održavanje sustava na bilo kojoj radnoj stanici. Instalacija se obavi jednim klikom, naš tanki klijent ne zahtijeva nikakve dodatne drivere za bazu ili biblioteke koje bi bilo potrebno instalirati na radnoj stanici svakog korisnika. Ove formulacije vjerojatno nećete razumjeti ako niste tehnički administrator, ali vjerujte da su bitne za jednostavno održavanje i distribuciju ERP sustava u vašoj tvrtki.

Individualni pristup svakom klijentu


Mi se ne hvalimo silnim stotinama ili tisućama tvrtki koje koriste naš ERP, ali to smatramo prednošću, a ne nedostatkom. Onaj ERP koji ima npr. 800 tvrtki korisnika sigurno se neće moći prilagoditi vašim osobitostima nego ćete se vi morati prilagoditi tom ERP-u.
Mi svakom našem korisniku pristupamo individualno, uvažavamo njegove osobitosti i pronalazimo načine kako da ih izvedemo u našem ERP-u. Jer osobitosti vaše tvrtke u poslovanju su ono što vas razlikuje od vaše konkurencije i često su upravo one vaša prednost na tržištu.

Hosting – Cloud


Za manje sustave često je nepotrebni trošak nabavka servera, održavanje i administracija servera, snimanje backupa i slično. Zašto se ne biste riješili te brige i sve to prepustili nama? Mi nudimo hosting MIT BMS ERP-a u našem cloudu (oblaku) i jednostavni pristup do njega preko Interneta.