Gdje se nalazite:   Početna Industrije Prodaja i servis vozila

Prodaja i servis vozila

Podršku poslovanju tvrtkama koje se bave prodajom i servisiranjem vozila pružamo od samog osnutka MIT Softwarea. U MIT DMS, naše rješenje za podršku poslovanju kod prodaje i servisa vozila, ugrađeno je dugogodišnje iskustvo i poznavanje specifičnosti poslovnih procesa.

Zahvaljujući modularnosti sustava, prilagodba specifičnim zahtjevima proizvođača vozila i samih korisnika brza je i bezbolna.

Integriranost raznih modula sustava znači da se podatak odnosno dokument unosi jednom i potom je dostupan svugdje gdje je potreban. Sami odaberite koliko detaljno želite pratiti poslovanje kroz knjigovodstvo, a mogućnost nadogradnje MIT BI sustavom omogućit će vam još detaljniji uvid u vaše poslovanje.

Naš tim i kvalitetan interni proces razvoja softvera razlog su zbog kojeg vam možemo ponuditi stabilne, u praksi dokazane programe s osiguranim daljnjim razvojem, podrškom i prilagodbom vašem poslovanju i zakonu. Imamo ISO 9001:2015 certifikat kao dokaz.

MIT Software autorizirani je partner vodećih svjetskih tvrtki za razvoj poslovnog softvera: Oracle, Microsoft, Strategy Companion.