HR Portal verzija 5.1. / 2023

Verzija 5.1. HR Portala donosi novitete koje smo popisali u nastavku

Pretplata na e-mail notifikacije u modulu Mape

Modul mape predstavljen je u verziji 4.9. – kroz njega možete organizirati strukturiranu objavu i razmjenu dokumenata unutar vaše tvrtke. Dorada u moduli Mapa u verziji 5.1. je mogućnost pretplate ne email obavijesti na razini svake mape (direktorija). Uključivanjem ove opcije pojedinom korisnik no će dobiti email notifikaciju kod uploda novog dokumenata u tu mapu .

U detaljima postavljene mape omogućeno je dodijeliti prava na e-mail notifikacije po pristizanju svakog novog dokumenta unutar mape. Pravo na primanje e-mail notifikacija postavlja osoba koja je otvorila mapu ili administrator HR Portala.

Zahtjevi za izmjenom osobnih podataka i zahtjevi za dokumentom

U HR Portalu otvorena je nova vrsta zahtjeva pod nazivom ‘Ostali zahtjevi’. Djelatnik postavlja zahtjev (najčešći je primjer za izmjenom osobnih podataka u kadrovskoj ili pristup nekom dokumentu) u kojem postavlja rješavatelja – kome je upućen zahtjev, opis i svrhu zahtjeva.

Zahtjev za radom na izdvojenom mjestu s kontrolom maksimalnog broja dana u mjesecu

Lokalizacija za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju

HR Portal, web i mobilna verzija, sada su dostupne na Srpskom, Engleskom I makedonskom jeziku.

Mjesečno vođenje naknada i obustava (prehrana, prijevoz, parking, multisport itd.. )

Izravna definicija odobravatelja u konfiguracije hijerarhije odobravanja

Odobravanje je od nove verzije moguće postaviti individualno za svakog djelatnika bez obzira na odjel u kojem se nalazi, ali zadržana je mogućnost definiranja odobravatelja na razini odjela.

Mogućnost prihvata pojedine vrste dokumenta ili platne liste

Ako u vašem poslovnom procesu postoji potreba da zaposlenici izričito klikom “prihvaćaju” neku vrstu dokumenta (npr. platnu listu, neku vrstu dokumenta u kadrovskoj arhivi ili npr. rješenje o korištenju godišnjeg odmora) – to se sada može definirati kroz novu opciju “prihvat dokumenta”. Na slici je prikazan primjer tog prihvata dokumenta na platnim listama. Dokument će dobiti oznaku ‘Prihvaćeno’. Ova opcija nije vam aktivna odmah nakon instalacije verzije 5.1., molim vas da kontaktirate nešu podršku ako imate potrebu za implementacijom ove funkcionalnosti. 


Vezani linkovi: